faviconNEW

Flow Websites Platform Het platform voor vrouwelijke ondernemers, waar jij, met onze hulp, zelf jouw nieuwe website bouwt!

Ben jij  op zoek naar een flexibele website? Eentje die je helemaal zelf aan kunt passen? Maar zonder zorgen om alle techniek? Dan zit je hier goed ツ 

Op 5 november zijn wij begonnen met een mooie groep van 30 vrouwen die samen met ons hun eigen flexibele website heeft gebouwd. Samen met deze groep gaven wij het platform, na een jaar van voorbereiden, steeds meer vorm. Deze groep vormde dan ook onze Pilot.

Hoe tof is het dan om te horen dat de reacties precies bevestigen wat wij over willen brengen; dat het bouwen van je eigen website helemaal niet lastig is als je de juiste software gebruikt. En dat het gewoon een stuk minder spannend is als je weet dat er altijd hulp voor je klaar staat...

testimonial

Wauw! Goed geregeld zeg!! 
Een goed begin is het halve werk. 
Jullie nemen ons echt aan de hand mee en leggen echt super duidelijk uit wat er moet gebeuren om te starten. 
TOP! 

testimonial

Ik vind de builder echt superfijn werken. 
Ben helemaal om.
Kan ik mijn andere websites ook al omzetten naar jullie?

testimonial

De vrolijke energie waar jullie mee werken is aanstekelijk en levert prachtige resultaten op!

Naast het bouwen van je eigen 'gewone' website introduceren we later dit jaar ook ons uitgebreidere pakket voor het bouwen een volledige geautomatiseerde academie én het ultieme pakket voor online ondernemers. Hierbij maken we gebruik van dezelfde software, dus weet je hoe je die moet gebruiken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos!

We kunnen ons voorstellen dat alle informatie op deze website erg veel is. Daarom hebben we ook een videopresentatie gemaakt waarin we alles even bespreken. De video duurt in totaal 18 minuten. We leggen het platform uit vanaf minuut 1.30. De demonstratie van het systeem begint bij 7.06. En vanaf minuut 11.50 beantwoorden wij de veelgestelde vragen.

* Na het eerste jaar betaal je € 25 per maand (of € 250 per jaar). Dit bedrag is een vergoeding voor de hosting, alle licenties voor de software, en het onderhoud dat wij maandelijks doen. Het eerste jaar betaal jij hier helemaal niets voor!

Wat zeggen onze klanten?

Laat onze klanten je zelf vertellen waarom ze zo blij zijn met Flow Websites 

Veelgestelde vragen

Ik ben toch wel benieuwd naar de techniek die achter jullie platform zit, mag ik daar naar vragen?

Ja natuurlijk. Graag zelfs, want dat is waar wij het meest blij van worden: de techniek. Alleen merken we dat onze klanten het gewoon het belangrijkst vinden om een werkende website te hebben, die altijd benaderbaar is en die klanten makkelijk kunnen vinden. Daarom zeggen we maar niet te veel over te techniek. Maar je vraagt er nu naar, dus daar gaan we ツ

Voor het bouwen van websites werken wij met WordPress. Omdat dit het meest flexibel en overal mee te koppelen is. En je kunt in WordPress ook altijd uitbreiden met extra functies mocht je die later nodig hebben. Dit geldt dus ook voor ons systeem. Een academie, affiliate-systeem of betalingen voor je diensten of producten? Het kan allemaal eenvoudig worden toegevoegd!

Het opbouwen van de pagina's zelf gaat ook heel gemakkelijk en intuïtief met onze FlowBuilder. Ook als je nog nooit eerder zelf een website hebt gemaakt. Bovendien kun je eerder gemaakte onderdelen van de website (zoals bijvoorbeeld referenties, of een contactformulier) altijd op een andere plek opnieuw gebruiken. Zo maak je in no-time zelf extra pagina's als je eenmaal samen met ons de basis hebt gemaakt.

Je kunt zelfs hele pagina’s gemakkelijk kopiëren en hergebruiken. Zo maak je dus ontzettend snel een salespagina voor een nieuw product!

Tot slot nog wat andere technische puntjes;

 • Installeren van je site: Dat doen wij voor je. Jij kunt gelijk aan de slag met de inhoud. Wel zo fijn toch?
 • Hosting: wij hebben lang gezocht naar een betrouwbare partij, maar we hebben hem gevonden. Soms heb je hostings die traag worden als er te veel ruimte ingenomen wordt op de servers. Bij ons is dat niet het geval, vol is vol en dan kopen we ruimte bij.
 • Veiligheid: jouw website is de levensader van je bedrijf. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom is veiligheid van het allergrootste belang. Wij zorgen dat dat prima geregeld is.
 • SSL certificaat: Tegenwoordig is dat verplicht met de AVG/GDPR-wetgeving. Wij zorgen dat jouw website een betrouwbaar SSL-certificaat heeft, waar je niet meer naar om hoeft te kijken.
 • Back-ups: Bijna iedere ondernemer vergeet het, back-ups maken van de website. Daar hoef je je ook geen zorgen over te maken, want dat doen wij gewoon voor je.
 • Updates: Verouderde software kan voor conflicten zorgen op je website waardoor bepaalde elementen niet meer werken. Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving altijd up-to-date is en blijft.
Hoe weet ik dat jullie software betrouwbaar is?

Wij werken alleen met de allerbeste software. Hiervoor moeten jaarlijks licentiekosten betaald worden. Dit doen wij graag, omdat dit betekent dat er een team achter zit dat bezig blijft met de ontwikkeling van de software. Elke plugin die we toevoegen aan ons softwarepakket wordt door ons kritisch en zorgvuldig uitgekozen. We letten hierbij op functionaliteiten, het achterliggende team, hoe vaak hij wordt geüpdatet, gebruikersaantallen, ervaringen van andere klanten en hoe goed hij samen gaat met onze andere software.

Bijkomend voordeel: omdat wij de licenties in grote hoeveelheden afnemen kunnen wij ze goedkoper aanbieden dan wanneer je ze voor 1 website nodig zou hebben.

Krijg ik ook ondersteuning?

Iedere maand organiseren we een online inloopdag waarop je ons vragen kunt stellen over het bouwen van je website. Deze sessies zijn toegankelijk voor iedereen die lid is van het platform. Ze vinden plaats via Zoom. Tijdens deze sessies kunnen wij via schermdelen / scherm overnemen snel problemen oplossen en instructies geven. 

Daarnaast krijg je natuurlijk ook de 'standaard begeleiding' die hoort bij het Platform; Met online videolessen waarin we je stap voor stap meenemen hoe je je website kunt bouwen, met een knowledgebase waarin je snel de informatie kan vinden waar je naar op zoek bent, met de community zodat je ook onderling tips en ervaringen kunt uitwisselen en met een team van experts om werkzaamheden aan uit te besteden mocht je er écht niet uitkomen.

Wat is de Flow Websites Community?

Als lid van het platform krijg je ook toegang tot de Flow Websites Community. Een besloten Facebookgroep waar je terecht kunt met al jouw vragen over het bouwen van jouw website. En waar je kunt sparren met andere vrouwen die, net als jij, ook bezig zijn met het bouwen en optimaliseren van hun website. Maar niet alleen dat!

Als jij straks de trotse bezitter bent van een Flow Website ben je ook klaar om te starten met allerlei andere leuke online marketing tools. Wij zijn gek op dat soort tools en volgen alle ontwikkelingen op de voet. In de community delen wij al deze kennis met jullie en krijg je praktische tips hoe je dit ook voor jouw bedrijf kunt inzetten. 

Hoe werkt de Menukaart?

Het kan zijn dat je tijdens het bouwen van je website tegen dingen aanloopt waar je zelf niet uitkomt. Of misschien is er wel iets waar je gewoon niet aan wil beginnen. Dan is er altijd de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden uit te besteden. Wij hebben verschillende experts in ons team op het gebied van techniek, design, marketing en communicatie/teksten.

De menukaart zal uit verschillende diensten bestaan, bijvoorbeeld:

 • Het installeren van een Facebook pixel
 • Het koppelen van een e-mailmarketingsysteem
 • Het redigeren van teksten
 • Advies op het design
 • Het maken van een logo

Maar ook het laten maken van hele pagina's of zelfs de gehele website is mogelijk.

Wat als het eerste jaar voorbij is?

Bij deze aanbieding krijg je een jaar lang gratis lidmaatschap van het platform. Dit houdt in dat wij jouw website het eerste jaar gratis hosten en onderhouden. Je houdt natuurlijk ook toegang tot de academie met alle lessen én tot de community waar je terecht kunt met al je vragen.

Na het eerste jaar ga je een vast bedrag per maand (of per jaar) betalen. 

Wat als ik wil stoppen?

Besluit je na het eerste jaar (of later) om te stoppen dan verloopt je hosting en toegang tot onze academie, knowledgebase en community.

Wij zullen onze licenties dan deactiveren waarna de site verhuisd kan worden naar een andere hosting maatschappij. De site blijft dan volledig werken, al kan het zijn dat op termijn problemen ontstaan omdat de software dan geen updates meer ontvangt.

Uiteraard kun je dan ook zelf eigen licenties aanschaffen. 

De meest hosting maatschappijen bieden de mogelijkheid om jouw website voor je te verhuizen. Heb je liever dat wij dat doen? Dan kan dat ook. We rekenen hiervoor eenmalig € 97,00.

Wat als jullie ermee stoppen?

Wees gerust. Wij zijn nog lang niet van plan om te stoppen 😉 Maar het is natuurlijk een hele terechte vraag!

Mochten wij stoppen met het Flow Websites Platform dan helpen we je sowieso met het verhuizen van je website naar een eigen hosting. Het voordeel van WordPress is dat je jouw website nooit kwijt bent, je kunt altijd over naar een eigen hosting.

De licenties van de plugins zijn dan alleen niet meer geactiveerd, dus zal je zelf aan moeten schaffen als je updates wilt blijven ontvangen. Maar ook zonder die licenties blijft je website gewoon werken.