faviconNEW

Flow Platform Het platform voor vrouwelijke ondernemers, waar jij, met onze hulp, zelf jouw nieuwe website bouwt!

Ben jij  op zoek naar een flexibele website? Eentje die je helemaal zelf aan kunt passen? Maar zonder zorgen om alle techniek? Dan zit je hier goed ツ 

Vanaf 2020 is het Flow Websites Platform overgegaan in het Flow Platform. Binnen het Flow Platform richten we ons alleen nog op Online Ondernemers die meer uit de techniek en online mogelijkheden willen halen. Dit betekent dat alle websites die wij binnen het platform aanbieden standaard voorzien zullen zijn van een webshop, een geavanceerde koppeling met verschillende CRM's, mogelijkheden om direct agenda afspraken te maken, enz...

Daarmee zijn deze websites volledig ingericht voor het inzetten van Funnels. Optioneel zijn onze omgevingen ook te voorzien van een geavanceerd LMS (learning management system) waarmee online trainingen en cursussen kunnen worden aangeboden. Meer informatie daarover vind je op https://flowacademies.nl.

Heb je interesse in een meer eenvoudige website zonder al deze mogelijkheden? Dan kun je altijd terecht bij één van onze teamleden. Wil je alles uit jouw Online Onderneming halen en gebruik maken van de nieuwste Online Technieken? Dan verwelkomen we je graag binnen het Flow Platform!

testimonial

Wauw! Goed geregeld zeg!! 
Een goed begin is het halve werk. 
Jullie nemen ons echt aan de hand mee en leggen echt super duidelijk uit wat er moet gebeuren om te starten. 
TOP! 

testimonial

Ik vind de builder echt superfijn werken. 
Ben helemaal om.
Kan ik mijn andere websites ook al omzetten naar jullie?

testimonial

De vrolijke energie waar jullie mee werken is aanstekelijk en levert prachtige resultaten op!

Klanten over het Platform

Bekijk hier hoe een aantal van onze klanten het bouwen met de Flowbuilder en de ondersteuning binnen het Platform ervaren.

Ben je benieuwd welke websites er nog meer zijn gemaakt met de Flowbuilder? Bekijk dan hier het volledige portfolio.