faviconNEW

Community Alle informatie over online ondernemen op 1 inspirerende plek!

Als je dan een flexibele website hebt die klaar is om in te spelen op alle mooie online kansen, dan wil je natuurlijk ook weten wat die kansen zijn. Wij houden je daar graag van op de hoogte!

Er is zo ongelooflijk veel mogelijk op het gebied van online marketing. En de ontwikkelingen gaan zo hard. Dat is eigenlijk niet meer bij te houden. Daarom doen wij dat voor je!

Heb jij soms ook het gevoel dat je hopeloos achterloopt? Dat je de helft van alle nieuwe mogelijkheden mist? En dat je eigenlijk ook gewoon niet weet waar je nou wel en geen tijd in moet stoppen?

Binnen de besloten Facebookgroep van de Flow Websites Community houden wij je op de hoogte van alle interessante mogelijkheden en vertellen we je ook gelijk hoe jij deze in kunt zetten voor jouw bedrijf. Zo ben je dus altijd op de hoogte van alle leuke nieuwe trends, zonder je hier zelf in te hoeven verdiepen.

Daarnaast kun je in deze groep ook al je vragen stellen. Niet alleen over jouw website.  Maar ook over de andere zaken van het online ondernemen. Wij zullen hier zelf aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, maar ook de VA's uit onze opleiding zijn actief in de groep. Zij hebben allemaal hun eigen (technische) specialisatie. Hierdoor kunnen we je op veel verschillende gebieden helpen.