faviconNEW

Made by Flow Heb jij geen zin of tijd om jouw website zelf te bouwen?

Maar wil je wel gebruik maken van al onze premium licenties, ons Hosting & Onderhoudspakket én toegang tot de handige Knowledge Base zodat je jouw website wel gemakkelijk zelf aan kunt passen? Dat kan ook ツ.

Ook als je jouw website niet zelf wilt bouwen kun je gebruik maken van onze futureproof software én toegang krijgen tot onze Knowledge Base met alle video's. Na het bouwen kun je jouw website dan dus ook eenvoudig zelf bijhouden. 

Voor het bouwen van jouw website werken wij samen met een, door ons opgeleide, enthousiaste groep onderneemsters. Zij kennen onze FlowBuilder door en door en kunnen je de bouw van jouw website uit handen nemen. Omdat je met (een van) hen dus een intensieve samenwerking aangaat vinden wij het belangrijk dat onze klanten zelf kiezen wie bij ze past.

Om tot een goede keuze te kunnen komen vind je op deze pagina alle teamleden met hun Portfolio én een overzicht van hun overige expertises.

Kies je ervoor om jouw website te laten bouwen? Dan kun je via het contactformulier hieronder direct contact opnemen met het teamlid van jouw keuze. Jullie sluiten onderling een overeenkomst af en je betaalt aan ons alleen het bedrag voor de hosting (€ 250,- ex. btw / jaar). Ter indicatie; de kosten voor het bouwen van een reguliere website tot 5 pagina's bedragen € 1000,- (excl. btw & hosting). Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van de website kan dit meer of minder worden.

Hilde_Jagerman

Hilde Jagerman

Mijn naam is Hilde Jagerman, Ik werk ruim 10 jaar als creatief marketing specialist. Ik zie altijd en overal kansen en mogelijkheden, vooral  op het gebied van online ondernemen. Heb veel kennis van de online wereld en werk vooral heel intuïtief. Daarom ben ik ook zo blij met de Flowbuilder. Deze werkt heel intuïtief en daagt uit tot creativiteit. Zo maak ik elke keer weer een website waar de klant happy van wordt.

Je kunt bij mij terecht voor een eigentijdse creatieve website, helemaal naar jouw wens gemaakt. Maar ook denk ik graag met je mee over impactvolle marketing, challenges, weggevers, goede teksten en social media. 

Cindy_van_Dommelen

Cindy van Dommelen

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Cindy van Dommelen en ik ben 38 jaar. Jarenlang heb ik verschillende functies gehad in verschillende branches en heb ik anderen hun dromen helpen waarmaken. Het ondernemen als Virtual Assistant trok mijn aandacht en is in mijn ogen écht de toekomst. Ik ben in januari 2018 gestart met een Virtual Assistant opleiding. Eigenlijk wist ik al meteen dat dit niet helemaal mijn voorkeur had en had een voorliefde voor ICT technische zaken. Ik heb 4 jaar verschillende systemen ingericht dus dan was het voor mij een makkelijke keuze om me te specialiseren tot Web Assistant.

Inmiddels blijf ik via verschillende trainingen op de hoogte van ICT Technische zaken. Daarnaast ben ik voor mijn klanten de sparringpartner die met hun bedrijf mee denkt om hun bedrijf te laten groeien en heb ik mij ook gespecialiseerd in Facebook Adverteren, o.a. door de Facebook Business Mastery bij Mark Bongers te volgen.

Ilse_Weerdenburg

Ilse Weerdenburg

Hoi Ik ben Ilse Weerdenburg,
 Ik help je groeien met je bedrijf door anders te gebruiken wat je eigenlijk al hebt. Een voorbeeld daarvan is je website: je bedrijf op internet. Want je website is er vooral voor je (potentiële) klanten. En klanten zijn je toekomst, toch? 
Daarom is het goed om je echt in je bezoekers te verplaatsen. Dat is niet eenvoudig. Ik help je er graag bij. Ook je website en academie kan ik voor je bouwen. Zeker met de Flowbuilder is dat een plezier om te doen. 
 
Voordat ik begon als VA & Sparringpartner was ik zelf ondernemer. Ik heb - met een zakenpartner - 8 jaar een workshop & cursusbedrijf gehad. Hier was ik vooral verantwoordelijk voor workshops, online marketing, communicatie, websites en bedrijfsontwikkeling. In die tijd ontwikkelde ik ook een eigen online academie. En voor die periode heb ik veel werkervaring opgedaan in verkoop, marketing en klant-communicatie. Al deze kennis en ervaring gebruik ik nu om andere ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf. Ik denk mee en help je met praktische stappen om je kansen online te benutten.
 
Ik help je graag met: strategie, klantvriendelijke websites, waardevolle content, teksten en SEO. Maar ook met je online academie en social media. 
Debbie_van_Cleef

Debbie van Cleef

Hej ondernemer! Is ‘%$#@*&’ het eerste dat in je opkomt als je aan je WordPress website denkt? Niet doen! Ik bouw die voor jou, als je dat zelf niet wilt of kunt. Het gevoel van het Zweedse begrip ‘lagom’* probeer ik samen met jou over te brengen naar je website en je online academie. Die moeten namelijk precies uitdragen waar jij en je merk voor staan. Goeie informatie en een academie die precies aan de leerdoelen van je klanten voldoet.

Websites maken is wat ik het liefste doe en al helemaal op het Flow Platform. Daarnaast is een website natuurlijk niet compleet zonder de bijbehorende (e-mail)marketing. Heb je hulp nodig met Mailchimp of met een nieuwe salespage? Ik kan je daarmee helpen! Tijdens mijn pré-ondernemerbaan bij een ICT-bedrijf heb ik veel kennis opgedaan over didaktiek. Die kennis kan ik nu goed inzetten bij het opzetten van een online academie voor jou. Naast de techniek achter de academie kan ik je daardoor ook helpen met het opzetten en structureren van de lessen die je wilt aanbieden.

Ilse_ten_Broek

Ilse ten Broek

Hoi Ik ben Ilse en ik word heel blij van digitaal vormgeven. Schuiven, spelen en combinaties maken met kleuren, lettertypes en afbeeldingen vind ik het allerleukst om te doen! In het werken aan een website komen al deze elementen aan de orde. Daarnaast vind ik het interessant me te verdiepen in de bezoeker van je website, hoe bouw je je website zo op dat deze er, èn tof uitziet in jouw eigen huisstijl, maar ook dat deze technisch werkt, duidelijk navigeert voor je bezoekers en  bovenal dat je er zelf (met plezier) mee leert werken wanneer je website klaar is!

Mijn kracht ligt in persoonlijke aandacht, nieuwsgierigheid en het enthousiasme in wat ik mag doen! Hoe gaaf is het dat ik met Laura en Ingrid deze ideale combinatie kan aanbieden, ik leef me uit op de bouw en vormgeving en van je website en VirtualFlow zorgt voor de perfect draaiende techniek achter je website!

Naast websites werk ik met evenveel plezier aan allerlei verschillende vormgevingsopdrachten, denk aan het vormgeven van gratis weggevers of eBooks voor op je website, werkboeken voor je online programma en huisstijl-, logo-, of drukwerk/ontwerpen zoals ansichtkaarten, posters, flyers, visitekaartjes, brochures, etc.

Portfolio

Hieronder vind je alle Flow Websites die gemaakt zijn door ons Flow Team. Je kunt dit overzicht filteren op alle beschikbare teamleden.
Klik hier voor ons volledige portfolio.

Contactformulier

Neem direct contact op met het teamlid van jouw keuze. Heb je geen voorkeur of wil je gewoon dat degene die het eerst beschikbaar is voor jou aan de slag gaat? Dan hoef je niemand te kiezen en zorgen wij dat iemand van ons Flow Team contact met je opneemt.

Contact Flow Team