faviconNEW

Ondersteuning Wij zijn er altijd als je ergens niet uitkomt of iets niet zelf wilt doen

Het idee alleen al dat er altijd hulp voor je klaar staat. Of je nu een vraag hebt of iets gewoon liever uitbesteedt is gewoon heel fijn. En zorgt er vaak voor dat je er prima zelf uitkomt ツ.

We hebben het platform opgezet met het idee dat vrouwen veel meer zelf kunnen dan ze denken. En dat het dan vaak genoeg is als ze weten dat hulp altijd beschikbaar is. Maar wil je jouw tijd gewoon liever aan andere dingen besteden? Dan kun je ook alles aan ons overlaten. 

Omdat wij de websites voor iedereen bereikbaar willen houden hebben we het in principe zo opgezet dat je alles zelf kunt als je de lessen in de Academie volgt. Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je sommige dingen helemaal niet zelf wilt doen.

Zie je iets niet zitten? Heb je ergens geen tijd voor? Dan kun je ons altijd inschakelen. Hier hebben wij de menukaart voor ontwikkeld. Op deze menukaart vind je ook specialistische hulp van bijvoorbeeld designers of tekstschrijvers. Of je kunt ervoor kiezen om jouw eigen visuals of achtergronden te laten ontwerpen zodat je jouw website echt helemaal 'jij' kunt maken.

Aan deze extra hulp zijn extra kosten verbonden, maar heb je gewoon een vraag? Dan kun je die natuurlijk ook altijd gewoon stellen in de community of tijdens de maandelijkse online inloopdag via Zoom.

Flowwebsites_Menukaart

De menukaart

Omdat wij niet kunnen bepalen aan welke ondersteuning jij behoefte hebt, en we onze websites voor elk budget bereikbaar willen houden, werken we met een menukaart. 

In principe kun je alles zelf met behulp van de lessen in de academie. Maar je kunt er ook voor kiezen om bij sommige onderdelen extra hulp in te schakelen of ze volledig uit te besteden. Zoals; hulp bij je teksten, bij het design van je website, of bij de koppeling met jouw mailsysteem. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel je zelf doet en wat je uitbesteedt.

We proberen ook deze extra hulp zo bereikbaar mogelijk te houden en werken met aantrekkelijke pakketten als je liever (bijna) alles uitbesteedt. 

Laptop_Yeah

Voorbeelden

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt aan welke kosten je dan moet denken. Daarom zullen we hieronder wat voorbeelden geven;

  • Een uur Zoom met 1 van ons om samen de puntjes op de i te zetten op jouw website (wij zitten dan aan de knoppen en voeren uit wat jou zelf misschien niet lukte, maar wel zo dat je er gelijk van leert) - € 60,00. 
  • Installeren van FacebookPixel / Google Analytics, samen  - € 25,00 
  • Het gebruikmaken van een tijdelijk domein van ons om jouw website op te bouwen, bijvoorbeeld omdat je jouw huidige site nog online wilt houden - € 50,00