Speciaal aanbod VA community

Als lid van de VA community kun je tegen een heel speciaal tarief gebruik maken van alle onderdelen van ons platform. Je bouwt, samen met ons, jouw eigen flexibele en futureproof website. Maar niet alleen samen met ons! Het leukste is natuurlijk om dit samen te doen met ander VA community leden! Op 15 april 2019 start er weer een nieuwe groep waar jij bij aan kunt sluiten! Op deze pagina vind je in het kort alle informatie over het platform en de links naar jouw speciale prijzen. Kijk voor alle informatie, de inhoud van het programma en wat andere deelnemers zeggen op: https://flowwebsites.nl

* Na het eerste jaar betaal je € 25 per maand (of € 250 per jaar). Dit bedrag is een vergoeding voor de hosting, alle licenties voor de software, en het onderhoud dat wij maandelijks doen. Hier betaal je het eerste jaar helemaal niets voor!

VF Brandshoot-8843

Helaas, dit aanbod is verlopen...

Heb je nog een vraag? Of wil je dat wij je op de hoogte houden van de start van een nieuwe VA-groep? Stuur ons dan even een berichtje via de chat.

Flowwebsites_Tools

De Tools

Je krijg van ons een ingerichte WordPress installatie compleet met alle plugins die het bouwen van jouw website heel gemakkelijk en intuïtief maken. En wij nemen je alle lastige techniek uit handen. Jouw website draait op onze servers en wij zorgen ervoor dat hij altijd goed blijft werken. Punt.

Flowwebsites_Academie

De Academie

Binnen de academie nemen we je in 7 stappen mee door het proces van het inrichten van jouw website. Je vindt er zowel video's als handige stappenplannen in PDF. Daarnaast vind je er ook handige korte video's waarmee je (ook later) snel een antwoord krijgt op 'Hoe ging dat ook al weer' vragen. 

Laptop_Yeah

Ondersteuning

Natuurlijk helpen wij jou bij het bouwen van jouw website. Er is wekelijks een online inloop spreekuur, waar wij jou direct kunnen helpen. Maar je kunt ons natuurlijk ook tussendoor vragen stellen. Wil je dingen gewoon liever uitbesteden? Of hulp bij jouw teksten of design? Dan kun je dat extra inkopen via de menukaart!

Flowwebsites_Community

Community

En als je dan zo'n flexibele, makkelijk aan te passen website hebt. Dan wil je natuurlijk ook weten welke kansen je nog meer kunt benutten! Wij zijn gek op alle ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en volgen alles op de voet. Ben jij lid van onze community? Dan houden wij je van alles op de hoogte.

Deze deelnemers
bouwden al met
Flow !

liesbeth

"Ik raad het traject van Laura en Ingrid aan iedereen aan die eenvoudig en snel zelf een website wil bouwen. Die zich geen zorgen wil maken over back-ups, plug-ins en andere technische dingen. Die het fijn vindt om in een geweldige community te zitten en van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Want dat gebeurt ook, dat je aan elkaar vraagt ‘hoe heb je dat gedaan’ en dat je er dan je eigen draai aan geeft en helemaal tevreden bent met jouw resultaat."

Lees hier de volledige testimonial van Liesbeth

Liesbeth de Korte
VA Bene Support
lisette-r2

"Het heeft me een fantastische website opgeleverd en het zelfvertrouwen dat ik ook precies weet hoe ik hem zelf kan veranderen omdat ik hem zelf heb gebouwd. En natuurlijk met ontzettende hulp van Laura en Ingrid. Maar dat ik het zelf kan en dat ik elke verandering zelf kan doorvoeren."

Bekijk hier de volledige testimonial van Lisette

Lisette Grift
Effe resette met Lisette
yvonne

"Ik ben een beetje sprakeloos dat ik dit kan en dat dit mogelijk is en hoeveel begeleiding jullie bieden en hoe snel jullie reageren.

Ik vind het gewoon een fantastisch aanbod."

Yvonne Kroon
Kroontours
marion

"Het fijne aan het programma is dat er iedere week een les vrij komt, waardoor je niet vanaf het begin af aan al een hele overload aan lessen hebt. En alles zo mooi uitgelegd met videofilmpjes. Voor een digibeet als ik is dat superfijn. Je kunt stap voor stap doen wat er gezegd en uitgelegd wordt."

Bekijk hier de volledige testimonial van Marion

Marion van Waard
Zuiver Gezonder
Fotograaf: Jitske Schols

"Het is zo leuk om het zelf te kunnen maken, maar dan wel dingen te kunnen vragen waardoor je weer verder kunt. 
Ik kan me ook voorstellen dat als ik de websites van de andere deelnemers heb gezien dat ik dan ook weer op nieuwe ideeën kom. Maar dan weet ik nu dat ik het zelf aan kan passen."

Margreeth van Dijk
Bureau Goed Getikt